Tot 10 jaar garantie op kunststof kozijnen
 

Schuifpuien

 

Hefschuifdeuren, terrasdeuren of tuindeuren bieden u riante ruimtelijke mogelijkheden. Woonkamers vormen een geheel met de tuin en terrassen worden tot leefruimte omgebouwd... 
 

Kumy schuifdeuren zijn een typisch kumy product en bieden als zodanig de optimale synthese van functionaliteit en schoonheid.
De voordelen op een rijtje:
Schuifdeuren Een-, twee-, drie-, of vierdelige schuif- deuren zijn mogelijk, of meerdere schuifdeuren, of in het midden twee van elkaar afschuivende deuren. Het kozijn voor de grootste deuren is met aluminium versterkt.
De parallelschuifdeur is een goed alternatief als het om kleinere afmetingen gaat. De slanke profielen zorgen voor een elegante oplossing. Het beslag, met name de schuivende vleugel, laat zich gemakkelijk bedienen in loop- of kiepstand (beluchting). Bij het slui- ten merkt men, hoe het beslag de schuifdeur aantrekt, ofwel regen- en winddicht maakt. Het slanke profieldesign zorgt ervoor dat de schuifdeur optisch optimaal harmonieert met het totale bouwconcept. 


Kumy hefschuifdeuren zijn gemaakt uit verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen. Vooral bij grote bouwelementen zijn materiaal eigenschappen en constructie van groot belang ten aanzien van kwaliteit en functie. Extra staalversterkingen, hoge isolatie en stabiele dikwandige meerkamerprofielen kenmerken kumy en bieden optimale garantie. Fraai vormgegeven en zeer gebruiksvriendelijk in diverse oplossingen en kleuren. De hefschuifdeuren sluiten naadloos aan in vorm en kleur op de kunststof kozijnprofielen van kumy.

vraag offerte aan


 

 

Nieuws