Tot 10 jaar garantie op kunststof kozijnen
 

Voordeuren

 

Kunststof of houten deuren, altijd een oplossing op maat...

vraag offerte aan

Kumy kunststof voordeuren zijn gemaakt uit verhoogd slagvaste, weerbestendige grondstoffen. Ze passen perfect binnen het totaalconcept van Kunststof kozijnen land. Materiaaleigenschappen en constructie zijn bij kunststof voordeuren van groot belang. Extra staalversterkingen, hoge isolatie en stabiele dik- wandige meerkamerprofielen bieden een optimale garantie voor stabiele en gebruiksvriendelijke toepassingen. Fraai vormgegeven, perfect sluitend en in diverse oplossingen en kleuren toepasbaar. Er zijn veel oplossingen mogelijk, Kumy kunststof voordeuren bieden u altijd een oplossing op maat.
 


Het hart van iedere kunststof voordeur vormt het deurpaneel. In combinatie met het kunststof kozijn een ijzersterk duo. De speciale sandwich constructie is zo samengesteld dat de twee met glasvezel versterkte polyester deklagen het kromtrekken van de vulling verhinderen. Een maximum aan stabiliteit en stevigheid, zoals ook een uitstekende warmte-isolatie wordt bereikt door het gebruik van polyurethaanschuim. Dankzij de volautomatische belaging van de oppervlakte met speciaal ontwikkelde lakken zijn onze panelen gegarandeerd onderhoudsvrij, weer en UV-bestendig en ze behouden, ook na jaren, hun originele glans.

Wordt het een gevel met een moderne, design-achtige uitstraling. Of bewaart u liever het karakteristieke karakter van uw gevel door uw nieuwe kozijnen zo veel mogelijk op de oude af te stemmen. Naast de standaard kleuren bieden we een gamma van verschillende kleurschakeringen aan overeenkomstig het gebruikte voordeur profiel. De deur- en garagedeur panelen kunnen in elke gewenste kleur en alle decoraties worden geleverd. Met meer dan 150 verschillende modellen en een groot aantal verschillende decoratie glazen, bieden wij de individuele oplossing voor elke bouwstijl en elke smaak

vraag offerte aan

 

Nieuws