Tot 10 jaar garantie op kunststof kozijnen
 

Profielsystemen

 

Onze stijlvolle kozijnen worden vervaardigd uit profielen van Profine en voldoen aan de hoogste eisen wat betreft duurzaamheid, sterkte, isolatie en veiligheid. Om te kunnen blijven voldoen aan deze hoge eisen heeft Profine een kozijnsysteem ontwikkeld speciaal voor de Nederlandse markt.

Dit kozijnsysteem wordt onder de naam K-Vision op de markt gebracht en is als volgt onderverdeeld:

Kumij speelt met deze varianten in op de vraag vanuit de markt. De huidige markt vraagt om grotere kozijnen en een slanke profilering. Tevens wordt er steeds meer gebruik gemaakt van dikker glas voor een betere geluids- en warmte-isolatie. Op deze vraag kan Kumij inspelen dankzij het gekozen kozijnsysteem. Kenmerk van deze lijn is dat het in de basis een een 70 mm systeem is en het een verdiept profiel van maar liefst 112mm heeft. Andere voordelen zijn een groot kleurenspectrum in Renolit en PMMA en er wordt gebruik gemaakt van een verdiept naar buiten draaiend systeem.

Kunststof kozijnen zijn opgenomen in het pakket "duurzaam bouwen" op basis van uitstekende milieutechnische aspecten. Bij de profielen van Profine wordt er bijvoorbeeld geen lood als stabilisator gebruikt maar calcium-zink (CaZn) en is hierdoor minder milieubelastend. Tevens verhoogt de toevoeging van CaZn de krasvastheid alsmede de weersbestendigheid.

 

Nieuws