Tot 10 jaar garantie op kunststof kozijnen
 

Cube

 

Cube
Met trots presenteert Kunststof kozijnen land haar nieuwe profiel CUBE. De unieke uitstraling van dit profiel is het verrassende resultaat van de kubusvormige uitvoering. Cube is een aanvulling op de vertrouwde K-Vision profielen Trend, Classic, Step en City en heeft dezelfde technisch hoogstaande specificaties. Natuurlijk is Cube in vele kleuren leverbaar.

vraag offerte aan

UW TOEPASSING VAN CUBE
Met dit profiel kunt u kunststof toepassen en uw gevels toch hét gewenste aanzicht geven. Met name in nieuwbouw projecten waarbij een hoekige vierkante, oftewel traditionele uitstraling vereist is. Cube voldoet aan deze esthetische eisen en ondertussen profiteren opdrachtgevers en gebruikers van de vele voordelen van kunststof kozijnen.

CUBE IN DE PRAKTIJK
Aan de ontwikkeling van een nieuw profiel gaat een lange periode vooraf van onderzoek, testen e.d.. Inmiddels voldoet Cube aan dezelfde hoge technische eisen van alle K-Vision profielen. In de komende tijd houden wij u als relatie op de hoogte van de verdere ontwikkeling. De verwachting is dat Cube in mei 2008 voor toepassing beschikbaar is.

 

 

 

NATUURLIJK VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN LAND
Kunststof kozijnen land is dé toonaangevende producent van kunststof kozijnen voor levering en montage in heel Nederland. Kunststof kozijnen land mij kenmerkt zich door haar innovatieve karakter. De flexibele projectorganisatie met gemotiveerde medewerkers stelt Kunststof kozijnen land in staat om maatwerk te leveren in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten voor woningcorporaties, particulieren, aannemers, architecten en VVE’s.

vraag offerte aan

 

Nieuws